BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Начало Ароматерапия Чисти етерични масла Етерично масло от Иланг-иланг терапевтичен клас 10 мл.

Етерично масло от Иланг-иланг терапевтичен клас 10 мл.

Цена: 24.80лв.

Етеричното масло от Иланг Иланг има характерен сладко тръпчив аромат, незаменима връхна нотка във високия клас парфюмерия.

➲ Повишава защитните сили на тялото

➲ Помага при липса на енергия и умора, подобрява настроението

➲ Действа болкоуспокоянащо при главоболие и мигрена

➲ Действа антибактериално и противовъзпалително

Марка:

Има в наличност 200 броя

Брой: + -
Добави в желани

Експресна поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета
Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.

Наред с това има редица терапевтични свойства при депресивни състояния и емоционален дисбаланс, укрепва имунната система и регулира кръвното налягане.  

Eтеричното масло от Иланг Иланг има противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Има стимулиращ ефект при отпадналост и релаксиращо действие при умора. Намалява високо кръвно налягане. Облекчава напрежение и депресивни състояния. Отпуска мускулите. Повишава либидото.

 Етеричното масло от Иланг Иланг на Makeda Botanics е 100% чисто, терапевтичен клас и сертификат за концентрация. Добива се от растения, отглеждани в екологичен район на о-в Мадагаскар, спазвайки принципите на еко заемеделието и с почтено заплатен труд на събирачите на цветове според справедливите правила на Fair Trade. Процесът на бавна парна дестилация с ниско налягане и слаба температура се извършва непосредствено след обирането на цветовете, за да се съхрани силата на аромата и полезните натурални качества. 

 

Начин на приложение:

 1. Външно върху кожата за втриване и масаж. Разрежда се в базово масло (Жожоба, Бадем, Кокос) в съотношение 4 капки етерично на 1 супена лъжица базово масло за възрастни или 2 капки етерично на 1 супена лъжица базово масло за деца.

 2. За дифузия с арома дифузер. Добавете 3-5 капки на 100мл вода в арома дифузер.

100% етерично масло от Иланг-иланг

INCI Name: Cananga Odorata Flower Oil

Произход: Испания