Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Как да се погрижим за простатата и да повдигнем мъжките функции и самочувствието

Как да се погрижим за простатата и да повдигнем мъжките функции и самочувствието

Статистиката ни показва, че над 100 милиона мъже страдат от здравословни проблеми. Голяма част от тях са свързани със функциите на простатата и половата сила. Не случайно простатата е наречена „второто сърце“ на мъжа, защото е от ключово значение за организма и комфортното ежедневие. Проблемът с мъжкото здраве и самочувствие е толкова разпространен, че изисква категорични и ефективни решения! Ако не се вземат мерки, проблемите могат да се задълбочат и да предизвикат усложнения! Чудесно натурално решение за добра функция на простата и мъжко самочувствие, можете да намерите ТУК.

Първата и най-лесна стъпка в решаването на проблемите с простатата и силата е намирането на натурални и ефективни природни добавки с доказан произход и качество. В момента е активна оферта, която включва два натурални продукта: Простатекс и Бабини зъби екстракт, вижте я  ТУКДвата продукта по отделно са изключително ефикасни, а когато се приемат заедно резултатите са още по-бързи и осезаеми. Природните екстракти съдържат редица полезни вещества (витамини, фитонциди и др.) Поради тази причина  те оказват по няколко паралелни положителни ефекта върху мъжкия организъм. Билковите екстракти са подбрани така, че да засилят и стимулират нормалните функции на тялото. Продуктите са направени и пакетирани в съответствие с всички европейски санитарни изисквания. В екстрактите са запазени над 90% от полезните елементи (за разлика от обикновена запарка, където запазените активни вещества са 3-7%). Екстрактите се усвояват бързо и лесно от тялото и нямат странични ефекти. Това са достатъчно силни причини да опитаме мощното им действие. Само сега можем да се възползваме от изгодна оферта ТУК!

Можем да имаме пълно доверие в продуктите!

PROSTATEX (ПРОСТАТЕКС) е комбинация екстракти от Ветрогон и Мурсалски чай. Благодарение на състава си двете билки имат мощно укрепващо действие върху простатата, помагат при настъпили възпаления и инфекции. Подобряват уринирането и половата функция и имат цялостно здравословно действие върху организмаВетрогонът се използва при възпаление и хипертрофия (дисфункция) на простатата. Повишава силата. Премахва спазмите на гладката мускулатура, има пикочогонно действие. Използва се при затруднено уриниране, проблеми с бъбреците и пикочните пътища.  Мурсалският чай е богат на ценни елементи и е истински еликсир за повече здраве и жизненост. Не случайно го наричат „билката- чудо на България“.  Екстрактът от Мурсалски чай има цялостен благотворен ефект върху организма. Натурален продукт, който помага за възстановяването и поддържането на добрата функция на простатата. Едновременно с това той дава на организма енергия и сили и забавя процеса на стареене. PROSTATEX укрепва функциите на простатата; има антибактериален и антисептичен ефект; има благоприятно въздействие върху пикочо- половата система; подобрява уринирането; помага при възпаление на простатата; помага при инфекции на пикочните пътища.

БАБИНИ ЗЪБИ ЕКСТРАКТ е с доказани неоспорими качества за засилване на мъжкия организъм, мускулатурата и самочувствието. Малко известен факт е, че само българската билка Бабини зъби действа по този начин. Чист екстракт от Бабини зъби по естествен път стимулира производството на тестостерон. Мощното действие върху мъжкия организъм е доказано от множество български и чуждестранни изследвания. Не случайно това е най-търсената и използвана от мъжете билка.

Още за състава и действието им може да намерим ТУК!

Когато се отнасяме грижливо и отговорно към здравето си, ще можем да запазим по- дълго младостта  и да се радваме на по-пълноценен живот. Сега можем да се възползваме от силата на природата с ефективни натурални продукти, възстановяват и поддържат функциите на простатата и ще увеличават мъжката сила. Оферта на изгодна цена от ТУК!

 

Разгледайте всички натурални продукти ТУК.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани