Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Начало Марки

Марки

«1»

LeRѐel

LeRѐel е български бранд, без аналог, създаден с научни изследвания и иновации, които гарантират високо качество и ефективност. Марката предлага на клиентите си най-доброто от природата, комбинирано със съвременните научни постижения в областта на козметиката и хранителните добавки. Продуктите са базирани на пречистен екстракт от градински охлюв Helix aspersa, който се отличава със силни подхранващи и регенериращи свойства.

15
продукти

bѐni

bѐni е нова българска козметична серия, която осигурява пълноценна и високорезултатна ежедневна грижа за кожата и косата. Анти-ейдж действие, хидратиране и подхранване на кожата, премахване на акне и разширени пори, озаряване на тена, бърз растеж и дълготраен обем за косата. Формулите са базирани на най-изпитани и доказани във времето натурални съставки, експертно разработени, за да носят реални ползи и решения при индивидуалните нужди и проблеми.

21
продукти
6
продукти
3
продукти
74
продукти
30
продукти

GOODLY

Продуктите GOODLY са разработени с доказани натурални и иновативни съставки и осигуряват висок клас грижа за кожата. Акценти във формулите са съставки като Пептиди, Серамиди, Витамин C и др. Подходящи са за всеки тип кожа. 

 
6
продукти
20
продукти
50
продукти
2
продукти
9
продукти

Нови продукти

Най-продавани