Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Възвръщане на цвета на побелелите коси. Darkenyl™ - иновация в европейската козметика

Възвръщане на цвета на побелелите коси. Darkenyl™ -  иновация в европейската козметика

Защо косата побелява?
 


За цвета на косата ни отговоря пигментът меланин. Той се произвежда от специални клетки-меланоцити. Когато в растящата коса престава да постъпва меланин, тя губи цвета си. Това се случва, когато мелатоцитите започват да синтезират все по-малко меланин или синтезът на меланина в меланоцитите намалява с възрастта.
 


Процесът на прекъсване на производството на пигмент може да е свързан с много фактори: генетични, остаряване, болести, тютюнопушене, липса на витамин В12, дори стрес.
 


Добрата новина е, че този процес вече е обратим благодарение на иновативната съставка Darkenyl™!
 


Има ли продукт в България със съставката Darkenyl™? За щастие вече ДА. Неговото име е REcolor EXPERT на топ марката COLLAGENA. Можете да го намерите ТУК.
 


Какво е Darkenyl™?
 


Darkenyl ™ е изключителна иновация за възстановяване на пигментацията на косата. Той комбинира таксифолинов глюкозид, стабилизиран антиоксидант, действащ като стимулатор на пролиферацията и поддържането на стволови клетки и N-ацетил-тирозин, прекурсор в пътя на синтеза на меланин.
 


Благодарение на революционната съставка Darkenyl™, клетките се стимулират да продължат производството на пигмент, като по този начин не само забавя побеляването на косата, а възвръща естествения цвят на вече побелялата коса с до 56% за до 4 месеца!
 


Как действа Darkenyl ™?
 


Стимулира клетките да продължат производството на пигмент. Увеличава меланогенезата (биохимичен процес, при който безцветната аминокиселина тирозин се превръща в неразтворим цветен полимер меланин)
Намалява ROS (реактивни кислородни видове, които са отговорни за тъканни увреди) уврежданията върху меланоцитите чрез активиране на антиоксидантна защита. 
Стимулира възстановяването на естествената пигментация на косата.
 


Къде се използва Darkenyl ™?
 


Изключителната съставка намира приложение в лосиони за коса, естествени репигментиращи маски и шампоани, спрейове срещу побеляване на косата. Използва се и в продукти за бради.
 


Процесът на побеляване на косата, който досега се е смятал за необратим, вече не е такъв. Благодарение на Darkenyl ™ можем да запазим младостта и красотата на естествената си коса!
 


Първият продукт в България със съдържание на революционната съставка  Darkenyl™ е REcolor EXPERT на топ марката COLLAGENA. Всичко за него, ще намерите ТУК.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани