BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN

Количка

0 артикула
Вижте всички статии

Лесни трикове за увеличаване на устните

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%
Питате се какви са начините да уголемите устните си по естествен път, без болка и без скъпи филъри? Ето няколко съвета, които ако комбинирате, ще забележите моментално огромна промяна!
 
Трик с четка за зъби
Да, точно така! Видът, текстурата и цвета на устните ви значително може да се подобри, ако ги натъркате с мека и суха четка за зъби. Така едновременно стимулирате кръвообращението и премахвате мъртвите клетки, заради което устните ви ще изглеждат сочни и обемни, а след това нанесете подхранващ в дълбочина продукт.
 
 
Използване само на натурални продукти, вместо химически такива
Кожата на устата е изключително нежна и агресивните продукти с богата гама от вредни химични съставки само биха я изсушили и напукали, вместо да стимулират увеличаването на обема. Заложете на продукт с натурално съдържание, каквито са Крем и гланц Booster за увеличаване на устните COLLAGENA Instant BeautyСъдържат масла, хиалуронова киселина и още натурални съставки, а най-мощната от тях - Linefill™ - патентована съставка извлечена от сусамови семена е мощен липофилър, който увеличава натрупването на липиди в мастната тъкан, като така обемът значително нараства. Ин виво и Ин витро тестовете показват, че само след 28 дни ежедневна употреба, обемът на устните е значително увеличен.
 
 
Избирай светли червила и гланцове
Факт! Тъмните цветове оптически смаляват устните, а светлите ги увеличават, но ако държиш червилото  да е тъмно или просто се харесваш повече с тъмен цвят, винаги поставяй върху него гланц в средата на горната и долната устна. Освен, че отразяват светлината, гланцовете придават и повече плътност. 
 
 
Очертай устните с молив
С помощта на молив, много лесно бихте се сдобили с обемни устни, променяйки контурът им. Направете тънка линия със светло-кафяв молив по краищата, като не се отклонявате много от формата на устните ви. Нанесете подходящо червило, което едновременно да се слива с линията на молива и да не контрастира много с кожата. Нанесете гланц в средата на горната и долната устна. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани