Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Лесни трикове за увеличаване на устните

Лесни трикове за увеличаване на устните
Питате се какви са начините да уголемите устните си по естествен път, без болка и без скъпи филъри? Ето няколко съвета, които ако комбинирате, ще забележите моментално огромна промяна!
 
Трик с четка за зъби
Да, точно така! Видът, текстурата и цвета на устните ви значително може да се подобри, ако ги натъркате с мека и суха четка за зъби. Така едновременно стимулирате кръвообращението и премахвате мъртвите клетки, заради което устните ви ще изглеждат сочни и обемни, а след това нанесете подхранващ в дълбочина продукт.
 
 
Използване само на натурални продукти, вместо химически такива
Кожата на устата е изключително нежна и агресивните продукти с богата гама от вредни химични съставки само биха я изсушили и напукали, вместо да стимулират увеличаването на обема. Заложете на продукт с натурално съдържание, каквито са Крем и гланц Booster за увеличаване на устните COLLAGENA Instant BeautyСъдържат масла, хиалуронова киселина и още натурални съставки, а най-мощната от тях - Linefill™ - патентована съставка извлечена от сусамови семена е мощен липофилър, който увеличава натрупването на липиди в мастната тъкан, като така обемът значително нараства. Ин виво и Ин витро тестовете показват, че само след 28 дни ежедневна употреба, обемът на устните е значително увеличен.
 
 
Избирай светли червила и гланцове
Факт! Тъмните цветове оптически смаляват устните, а светлите ги увеличават, но ако държиш червилото  да е тъмно или просто се харесваш повече с тъмен цвят, винаги поставяй върху него гланц в средата на горната и долната устна. Освен, че отразяват светлината, гланцовете придават и повече плътност. 
 
 
Очертай устните с молив
С помощта на молив, много лесно бихте се сдобили с обемни устни, променяйки контурът им. Направете тънка линия със светло-кафяв молив по краищата, като не се отклонявате много от формата на устните ви. Нанесете подходящо червило, което едновременно да се слива с линията на молива и да не контрастира много с кожата. Нанесете гланц в средата на горната и долната устна. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани