Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

5 категорични причини да ползваме козметика с патентован български колаген

5 категорични причини да ползваме козметика с патентован български колаген

Всяка жена, която търси ефективна грижа за кожата си, е чувала и чела за колагена. Още през 30-те години на миналия век е доказано, че колагенът влияе пряко върху вида на кожата, косата и ноктите. След 25-30 годишна възраст загубата на колаген започва да преобладава над процеса на образуването му в кожата. Постепенно еластичността и плътността намаляват, овалът се променя. Време е за продукт, който наистина да предотврати остаряването на кожата и отпускането на тъканите.  Точно такива са продуктите с патентован български колаген на COLLAGENA. Доказано действие за красива и млада кожа, БЕЗ опасни за кожата съставки. Можете да ги разгледате ТУК.

Ако все още не сте ползвали козметика с патентован български колаген, то запознайте се с 5 категорични причини да го направите още сега! И сами ще разберете, защо това е правилен избор.

 

  1. Подходящият размер на молекулата!

Доказано е, че размерът на молекулата на колагена е с големина, която не може да проникне в кожата (~360000 D).  За да помогнем на кожата ни да поеме колагена, неговата молекула трябва да бъде преобразувана до размери, които да позволяват проникването. Фрагментът на молекулата, който намираме в козметиката на COLLAGENA е между 3000÷5000 DИменно това е и размерът за биологично въздействие на молекулярно ниво. Този патентован български колаген е с висока степен на пречистване, максимално освободен от съпътстващи го странични вещества от неорганичен и органичен произход.

 

  1. Доказано възстановява и защитава.

Известно е, че колагенът е фибрилярен белтък, основа на съединителната тъкан, основен структурен белтък на междуклетъчния матрикс. Разрушаването на колагеновите влакна протича постоянно под въздействие на колагеногенезата и други ферменти. Аминокиселините, образувани при това, участват в строежа на клетките и възстановяването на колагена. Патентованият колаген COLLAGENA стимулира клетъчното дишане и регенерацията на клетките, като така възстановява и поддържа правилната структура на кожата. Колагенът, който създават специалистите на бранда COLLAGENA е толкова успешен, че се разработва и за медицински цели. Използва се същата технология, но различни мембрани и молекулна маса. През 1992 г със съдействието на д-р Иван Трайков в УМБАЛ СВЕТИ ГЕОРГИ – Клиника за кожни изгаряния, COLLAGENA създават колагенови превръзки за тежки изгаряния (около 70%) на кожата. Успешно използвани с много добри резултати благодарение на висококачествения колаген произведен по техен патент. 

 

  1. Повишава еластичността.

Когато използваме козметика, която съдържа качествен колагенов хидролизат в необходимата доза, съчетан с подходящи растителни масла и натурални съставки с най-високо качество и в необходимата концентрация, в резултат получаваме еластична кожа със здрав вид! Този приятен ефект можем да забележим много скоро след като започнем да го използваме. 

 

  1. По-плътна кожа.

С възрастта заради загубата на колаген и еластин, кожата ни става по-тънка, чувствителна и прозрачна. Продуктите, които действат в дълбочина ни помагат да се борим успешно с този процес. Предимство на козметиката COLLAGENA е, че тя действа върху причините за стареене. Формулите се създават с изключителна прецизност и знание за въздействието им върху кожата. Проникват в дълбочина, уплътняват и имат силен антибръчков ефект.

 

  1. Дълбока хидратация.

Без значение какъв тип е кожата, тя се нуждае от хидратиране! Хидратацията като химичен процес означава взаимодействие на веществата с водата, при който молекулите на водата не се разрушават, а се свързват с частиците на тези вещества. Водата е много важна за кожата, заради редица физиологични процеси, които протичат в епидермиса и междуклетъчното пространство.  Когато кожата ни е дехидратарина, това ясно се забелязва: тя става безжизнена, без тонус, суха, появяват се бръчки.

Патентованият български колаген в козметиката COLLAGENA е силно хигроскопичен – много бързо и лесно се усвоява и предава на кожата необходимата  влага.

И не по-малко важното - кожата ви се влюбва още след първото нанасяне! Когато я дарите с ценни и полезни за нея съставки, тя веднага отвръща с чувство за комфорт, гладкост и мекота. 

Можем още сега да се възползваме от тези уникални предимства на колагена по български патент, избирайки подходящия за нас продукт от ТУК!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани