Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

7 причини да пием екстракт от Мурсалски чай всеки ден

7 причини да пием екстракт от Мурсалски чай всеки ден

Много природни лечители казват за Мурсалският чай, че е билката на здравето и дълголетието. Оприличен, като истинско чудо, той расте на Балканите и помага на стотици хора в мисията за добро здраве през всеки сезон. Ето защо може да бъде употребяван ежедневно и по този начин да се увеличават ефекта и неговите ползи. Той е истинско природно богатство, доказано по-силно и от женшена. 
 


Особено полезен, когато се приема под формата на екстракт за максимално пълноценно и бързо усвояване на състава на билката. Тук ще Ви дадем седем причини, заради които си заслужава да го имате винаги под ръка.
 


1. На първо място е антиоксидантната му активност, която води челните класации и има благоприятен ефект върху целия организъм. Антиоксидантите унищожават свободните радикали и успешно предпазват от вируси и бактерии. Това ни дава реална защита на имунитета през цялата година.
 


2. На второ място поставяме силата му да изчиства тялото от токсини, като така повишава жизнеността, предотвратява умората и неутрализира тежките метали в организма.
 


3. Третата и особено важна полза на екстракта от Мурсалски чай е фактът, че помага при проблеми с високо кръвно налягане, както и че предпазва от инфаркт и инсулт.
 


4. Четвъртото му свойство е неговото действие върху чернодробни проблеми. Знаем, колко е важно правилното функциониране на този орган, за да бъдем здрави. Затова не е нужно да чакаме симптомите или болестта, след като имаме достъп до превантивна мярка като тази.
 


5. Петият позитив на билката е свързан с нейната помощ при проблеми с бъбреците. Неслучайно е популярна и като един от най- добрите естествени диуретици.
 


6. На шесто място се нарежда интензивния ефект при дихателни проблеми и за използване на лечение при кашлица. Какво по-хубаво от природно и натурално средство, което не крие никакви рискове и вреди?
 


7. Седми и много важен ефект е свойството му да подобрява функцията на ендокринната система и панкреаса. Тяхното регулиране е напълно възможно и абсолютно безвредно чрез екстракта от Мурсалски чай.
 


По тези причини и още много е повече от важно да имате ежедневен достъп до билката-чудо. Подарете си силен организъм в бутилка и поръчайте своят екстракт от Мурсалски чай от „Life & nature“ от ТУК.

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани