Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

5 безценни ползи за организма от Корена на Глухарчето

5 безценни ползи за организма от Корена на Глухарчето

Коренът от Глухарче е популярен от столетия със своите доказани ползи. Неговото съдържание включва изключително много полезни вещества, като флавоноиди, холин, цинк, магнезий, витамини, желязо, каротин, селен, фосфор, калий, калций и още други. Повече за състава му, ще намерите ТУК.

Приложенията му са наистина доста на брой, но тук ще се спрем на 5 от най-важните.

  1. На първо място, чудното растение действа благоприятно на стомаха, като засилва чревната перисталтика, грижи се за добрата киселинност и има положителен ефект при спастичен колит.
  2. Следваща безценна полза е факта, че в състава му има инулин, който е естествен полизахарид, намаляващ концентрацията на захар в кръвта и възстановяващ нейните нормални стойности. Това го прави подходящ за диабетици и въобще за хора, които желаят да поддържат доброто си здраве в норми. 
  3. Успокоява нервната система, като облекчава напрежението и се грижи за всички положителни процеси  в организма. Все пак живеем във време на стрес, когато приоритет трябва да бъдат естествените  добавки, като този природен лек. А правилните функции на нервната система са все по-наболяла тема за множество хора. Затова си заслужава да добавим Глухарчето в режима си. Още сега можете да си поръчате в специален промоционален комплект от ТУК.
  4. На четвърто място ще поставим полезността му, която може би всички са считали за невъзможна преди да се направят обстойни проучвания, доказващи че коренът от Глухарче има невероятна сила дори срещу рак. Изумително е, че това е един от правилните подходи за овладяване на болестта в поне някаква степен. Бързо повишава имунитета.
  5. Петото ни любимо свойство е свързано с намаляването на холестерола, което се оказва непосилно за голяма част от хората. Знаем, че за да се случи това е необходима специална диета и прием на определени медикаменти. Само че резултатът отново не е сигурен и напълно здравословен, заради редицата странични ефекти на хапчетата за сваляне на холестерол. Ето защо е добре да заложим на здравословна алтернатива, като коренът на Глухарче. Можете още сега да си поръчате от ТУК.

Разбира се неговите качества и свойства не свършват дотук, но най-добрият начин да се убедите в тях, е като поръчате своето природно чудо под формата на Екстракт и почувствате прилива на нови сили и жизненост. Заложете на по-добрата възможност за Вашето здраве и това на близките Ви, като изберете Екстракт от Корен на Глухарче Life & nature! Поръчайте ТУК.

Вземете 2 броя само за 39,80 лв. от ТУК.

Или 3 броя само за 58,60 лв. с безплатна доставка от ТУК

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани