Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Пречистване на белия дроб и подсилване на имунитета. Ето как!

Пречистване на белия дроб и подсилване на имунитета. Ето как!
Детоксикацията на бял дроб обикновено е нелека задача, особено при пушачите, които често пъти страдат от различни проблеми заради този вреден навик. Но дори и човек да не пуши, отново е изложен на риск, в случай че живее в голям град, където въздуха не е достатъчно чист. По тази причина, естественото извеждане на токсините, има гарантирано положително влияние върху всеки. Ефективен начин да пречистим белия дроб и да подсилим имунитета, ще откриете ТУК.
 
Укрепването и възстановяването на белите дробове, подобрява тяхната функция и дава възможност да се предотвратят някои сериозни болести. Българският натурален продукт Пулмол е един наистина добър избор, благодарение на който можете да се сбогувате с тютюнджийската кашлица и отново да дишате с пълни сили. Той ще се погрижи да повиши секрецията, като чрез подбраните си съставки, подпомогне отделянето на отровните вещества. Всичко за действието му, вижте ТУК.
 
Съдържанието му включва Екстракт от Широколист Живовляк (Plantago major L.), известен с ползите си при лечение на бронхит и за  подобряване на дихателния капацитет. Също така - Екстракт от Мента, популярна с болкоуспокояващото си и силно лечебно действие, както и Екстракт от Салвия (Lamiaceae) за натурална дезинфекция и повишаване на имунитета, който е постоянно изложен на риск при пушачите и хората, които живеят в среда със замърсен въздух.
 
Пулмол е създаден с внимание за здравето Ви. Можете да се възползвате от действието му още сега, в съчетание с Екстракт от билката ЧУДО - Мурсалски чай. Вземете на СУПЕР цена от ТУК. Мурсалският чай има доказани свойства, които са истинска благодат за целия организъм. Всепризнат най-вече заради своите 22 микроелемента, лечебна сила позната от столетия и голямо тонизиращо действие. Екстрактът от Мурсалски чай ще активира всички положителни процеси в тялото Ви и ще даде нова енергия на всеки един ден.
 
Възползвайте се от промоцията и само до 06.08.2018, вземете комплект от двата продукта на ТОП цена от ТУК.
 
 
 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани