Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Мъжки продукт за интимна хигиена. Наистина ли е необходим?

Мъжки продукт за интимна хигиена. Наистина ли е необходим?
Интимната хигиена на мъжа е особена тема, която рядко се обсъжда. Напразно. Без значение манталитета и възпитанието, поддържането на чистота в интимната област, е много важно. За съжаление, внимание върху това се обръща едва при появата на проблеми. За да не ги допуснеш, виж ТУК.
Много мъже мислят, че покупката на средство за интимна хигиена и загуба на време и средства. Истината е, че за справянето с проблеми от нейната липса ще са необходими повече средства и неприятни емоции. Така че не правете подобни икономии.
 
Микрофлората и pH

Микрофлората на половите органи е деликатна и лесно може да бъде раздразнена при неправилна хигиена. Ако сте избрали по-агресивен душ-гел или сапун, последиците от използване могат да бъдат неприятни и без да искате да стартирате развитие на инфекции и поява на проблеми. 
Звучи парадоксално, но кожата на мъжете е често по-чувствителна и нежна от тази на жените. Раздразненията в интимната област възникват бързо, протичат болезнено и минават по-бавно.  Разбира се, това често е свързано с факта, че мъжете обръщат много по-малко внимание на защита и превенция, смятайки това за „женски“ приоритет. Важно е да припомним, че става дума не само за комфорт и хигиена, но и за здраве и привлекателност. Освен всичко останало, знаем, че миризмата на тялото е важен еротичен стимулатор.

Защо не обикновен сапун?

Защото не е подходящ. Дори и да е натурален. Всеки сапун нарушава естественото ниво на pH в интимната област. А регулирането на подходящото pH е залог за здрава микрофлора на половите органи. Това не е единствената причина. Сапунът изсушава кожата и предизвиква раздразнения. Често се среща съветът да се използва сапун веднъж на няколко дни, а в останалото време-само вода. Но това не решава проблема: първо, защото така или иначе сапунът продължава да се използва и дразни и второ-само вода не е достатъчна!
 
Бързо и лесно решение? 

Оптималният вариант за хигиена на мъжките полови органи е специален деликатен продукт. Силно препоръчително-натурален!  На първо място той поддържа нужното ниво на pH. На второ-съдържа всички необходими меки миещи компоненти. И трето-притежава важни бактерицидни свойства. На четвърто: предотвратява раздразнения и пресушаване, отчитайки всички нужди на кожата в интимната зона и предоставяйки й това, от което се нуждае.

Man’s intimate интимна измивна пяна за мъже COLLAGENA intim е специално адаптирана към чувствителната мъжка кожа. Тя осигурява оптимална ежедневна хигиена и предпазва от неприятни миризми. Поддържа здравословна микрофлора и има успокояващо и противовъзпалително действие. Осигурява чувство на комфорт дори по време на спорт. Съставът е натурален и толкова добре подбран, че неприятните усещания като зачервяване и раздразнения, преминават още след първото използване.
Ясно е, че покупката на продукт за интимна хигиена е не по-малко важно от купуването на паста за заби или пяна за бръснене. Особено, ако искате да  да сте уверен и със самочувствие във всеки един момент.
 
Изключително лесен и удобен начин да се сдобиете с перфектна интимна пяна  има ТУК.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани