Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Основни причини за проблемът суха кожа

Основни причини за проблемът суха кожа
Възрастта, променливите хормони и външните фактори са само малка част от причините за суха и опъната кожа. На следващо място по ред, но не и по важност е водата, защото ако липсва добрата хидратация, то и лицето непременно страда от това.
 
Способността на кожата да задържа вода и генетичната предразположеност са от голямо значение за степента на сухота. И въпреки всичко, тези проблеми имат своето решение, тъй като технологиите в козметичната грижа са много напреднали и предлагат десетки варианти за възвръщане на свежата визия.
 
Като за начало, както е известно, измивният продукт не бива да бъде сапун в никакъв случай, защото това може да доведе до допълнителни усложнения на проблема. След това е добре да се наблегне на специфична грижа с висок стандарт и гарантирано действие, конкретно за суха кожа. Хубаво е това да бъде продукт, който има в състава си всички активни вещества за подхранване, хидратиране и защита. От голямо значение е, ако въпросното съдържание постига целите си по естествен път и не съдържа вредни субстанции.
 
Защото само така можем да бъдем сигурни, че не крие риск за здравето ни. Ето защо марката COLLAGENA, би била много добър избор в този случай. И по- специално ANTI-AGE COMPLEX специфична грижа за суха кожа, който е разработен за тези нужди. Повече за него и състава му, можете да откриете ТУК, както и да
заявите своята поръчка.
 
Подарете си кожата, която заслужавате и се насладете на една нова визия за лятото!

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани