Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Основни грешки при нанасянето на козметика

Основни грешки при нанасянето на козметика
Разбира се от изключителна важност е да използваме хубава козметика, но още по-важно е да я́ използваме правилно, за да бъде ефекта ѝ сигурен. Често пъти допускаме няколко основни грешки, които е добре да оставим в миналото, ако искаме да имаме чиста и красива кожа.
 
Необходимо е да знаем, че никога не бива да използваме сапун, като измивен продукт за лице. Вече има достатъчно качествени почистващи средства с напълно натурален състав, на които можем и трябва да се доверим напълно. За да нанесем правилно продуктите за старт на деня или преди сън, повече от належащо е да премахнем добре всички замърсявания. Недопустимо е да пропускаме тази част от ритуалите си.
 
Друга грешка е да поставяме един и същи продукт, както на лицето, така и на очите. Грижата за фината зона на и около клепачите е по-специфична и не случайно се предлагат различни артикули за тези зони.
 
Следващ важен момент е да сме сигурни във вида на кожата си и да нанасяме крем, който е точно за нея. Само така можем да си гарантираме благоприятен ефект.
 
И най-важната стъпка, която е належащо да изпълняваме правилно, остава самото нанасяне на продуктите. Тоест в никакъв случай не бива да се допуска агресивно втриване и разтягане на кожата. Хубаво е движенията да бъдат внимателни и съвсем леко масажни, за да се получи добро и нежно проникване на продукта.
 
Въобще правилната грижа и точното нанасяне са най-важните моменти в добрата поддръжка на кожата. Никога не ги неглижирайте и ще имате съвършено лице във всеки един ден.
 
Защото всяка жена заслужава да изглежда добре!
 
Надяваме се, че сме били полезни, напомняйки тези на пръв поглед малко, но в същото време ключови грешки при нанасянето на козметиката. Ако имате допълнителни въпроси, с удоволствие ще отговорим на всички тях. Пишете ни на info@bioline.bg

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани