Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Шампоани с реална полза за косата - COLLAGENA Hair Complex

Шампоани с реална полза за косата - COLLAGENA Hair Complex

Целият ни живот е истинско изпитание за косата. През цялото време сме принудени да я възстановяваме и поддържаме: след зимата, студа и носенето на шапки, след плажния сезон, слънцето и солената вода, след боядисване и третиране с преси, маши, след боледуванe.

Изучавайки задълбочено въпроси като: кои шампоани са действително полезни и кои вредни, колко често е добре да се ползват, сулфатни или безсулфатни, специалистите от COLLAGENA създадоха 4 шампоана с реална полза за косата. Можете да разгледате серията за коса Hair Complex ТУК.


Шампоан за боядисана и третирана коса (безсулфатен)
Шампоан за суха и изтощена коса
Шампоан за мазни корени и сухи краища
Шампоан за бърз растеж на косата
 
Две са основните и доказани свойства на шампоаните, които COLLAGENA използват, за да създадат идеални формули:

те почистват отлично косата и
се грижат качествено за структурата на косъма и кожата на скалпа.

Всички шампоани съдържат Колаген COLLAGENA. Той е патентован български продукт и с чистота 99,5%. Действието му на молекулярно ниво е доказано! В продуктите за коса, той се грижи за  поддържането на правилната структура на кожата на скалпа. Повече за действието и състава, вижте ТУК.

Необходимостта от различни видове шампоани е безспорна. Всеки проблем може да бъде решен с използването на определени съставки. Огромното предимство на серията Hair Complex е натуралния състав. Той прави шампоаните нежни и подходящи за често използване.

Шампоан с натурална безсулфатна формула за боядисана и третирана коса почиства нежно и в дълбочина, като предпазва цвета на боядисаната коса от избледняване. Снабдява скалпа и косата с ценни витамини и минерали. Подходящ за ежедневна употреба и при чувствителен скалп. Той съдържа Екстракт от Див кестен, Екстракт от Лотос, Френска вода от Британия. Богата на минерали и ценни вещества, подхранва скалпа, корените и косата. Вижте повече ТУК.

Шампоан за суха и изтощена коса с богати подхранващи, възстановяващи и хидратиращи свойства. Той укрепва корените, структурира увредените участъци на косъма и го уплътнява. Придава блясък и жизненост на косата. Съдържа Aquaxyl, Екстракт от Чесън и Кератин. Вижте повече ТУК.

Шампоан за мазни корени и сухи краища идеално почиства косата и скалпа, контролира производството на себум, осигурява оптимална хидратация по цялата дължина на косъма. Съдържа Salixin, Екстракт от Центела, Д- пантенол. Вижте повече ТУК.

Шампоан за бърз растеж на косата подсилва корените и провокира косата да расте по-бързо. Той е идеален за дълга, гъста и силна коса. Съдържа Екстракт от коприва, Екстракт от бръшлян, Кофеин. Помага ти бързо да постигнеш мечтаната дължина, без да загубиш качеството на косъма! Вижте повече ТУK

Не позволявайте косата ви да загуби красота и сила! Изберете ТУК своя шампоан-грижа за косата и я поддържайте в най-добрата й форма!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани