Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Екстракт от градински охлюв за подхранване на опорно двигателния апарат

Екстракт от градински охлюв за подхранване на опорно двигателния апарат

Всеки детайл в тялото ни осигурява цялостна гладка работа на организма. Както при всяка сложна конструкция, се случва с времето детайлите да се износят. Проблемите с опорно-двигателния апарат са характерни за огромен процент от хората в съвременния свят.

Добрата новина е, че са открити съставки, които синергично действат за осезаемо подобрение и запазване на младостта на костите, ставите и сухожилията. Те действат изключително благоприятно дори и при вече настъпили проблеми.

Болестните състояния на опорно-двигателния апарат могат да се забавят и дори спират, когато осигурим точните съставки!

Учени доказаха, че Екстрактът от охлюв има силата да съхрани качеството и удоволствието от движението за дълги години!

HELIX OSTEO SYSTEM е натурален продукт, разработен от научен екип от БАН след дълогодишни и задълбочени проучвания. Той е създаден на основата на Екстракт от охлюви (SNAIL HELIX ASPERSA). Съдържа глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи. Безценни за възстановяване и поддържане на еластичността на ставите и здравината на костите.

Допълнен с органично сярно съединение MSM (methyl-sulfonyl-methane). Подкрепя възстановителните процеси, съдейства за облекчаване на болката и намаляване на възпаленията.  

Екстракт от семена на целина. Източник на витамини, минерали и 3–n–бутилфталид. Намалява  болката и сковаността, подобрява подвижността. 

Желатинов хидролизат в Действа благоприятно върху състоянието на ставите, костната плътност, хрущялите, кожата и косата.  

Д-пантенол има противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Подпомага енергийния метаболизъм на клетките.

Всички тези лидери в борбата срещу неблагоприятните промени в опорно-двигателния апарат са вложени в течната формула за максимално усвояване HELIX OSTEO SYSTEM.

За още по-бързи резултати и комфорт е създаден масажен крем HELIX Easy Movement. Балансирана комбинация от природни, растителни активни компоненти, които бързо премахват болката и напрежението.

Двата ценни продукта могат да се поръчат в www.bioline.bg. Удобно, лесно и гарантирано решение на проблеми с костите, ставите, сухожилията. Виж още ТУК!

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани