Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

3 бързи причини да изберем натурални почистващи средства

3 бързи причини да изберем натурални почистващи средства
Миещи и почистващи средства ни заобикалят постоянно и навсякъде: сапуни, препарати за миене на съдове, капсули за съдомиялна, прах за пране, всевъзможни средства за почистване на дърво, фаянс, готварски печки... Количеството на продуктите, призвани да направят живота ни по-чист и безопасен, е огромно.
 
Още в края на миналия век, учените се обединиха в изводите си, че голяма част от "битовата химия" не е безопасна за човека. Проведоха се множество изследвания, и вече е ясно, че можем да поддържаме чистота по много по-екологичен и здравословен начин. Виж ТУК.
 
Отделихме няколко причини за бързо и удобно преминаване към екологична и безопасна чистота:
 
1. Грижа за семейството
 
В повечето прахове за пране има съставки, които могат да предизвикат алергии, кожни раздразнения и др. здравословни проблеми. В екологичните прахове се съдържат естествени и щадящи кожата съставки. Те са деликатни към тялото и кожата и нямат натрапчив аромат. Разгледай такива продукти ТУК.
 
2. Грижа за околната среда
 
Ясно е, че живеем в свят на нарушена екология. Несъмнено ежедневния ни избор влияе на бъдещето на планетата. Сега е точния момент да преминем на "добрата" страна и да използваме естествени и биоразградими съставки, които са безопасни за околната среда. Екологични почистващи средства може да разгледате ТУК!
 
3. Ефективност и икономичност
 
Много често хората изразяват съмнение относно ефикасността на екологичните препарати за почистване. Ефективността на екологичните перилни и почистващи препарати е не по-слаба от тази на традиционните детергенти. Те съдържат натурални съставки, които са безпощадни към замърсяванията и петната, но са нежни към дрехите и кожата. Обичайно количеството, което е необходимо за почистване е по-малко от обичайното поради високата концентрация на активни съставки, което прави продуктите икономични и изгодни. Избери ТУК!
 
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани