Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Чудотворният минерал Зеолит

Чудотворният минерал Зеолит

Чудотворният минерал Зеолит

 

КАКВО Е ЗЕОЛИТ

 
Зеолитът е порест минерал, съставен предимно от алуминий, силиций и кислород.  На микроскопско ниво се вижда, че скелетът му има структурата на пчелна пита. Именно тази структура придава на Зеолита уникални свойства.
 
ОБЯВЕН ЗА МИНЕРАЛ НА XX ВЕК
 
Качествата на Зеолита за възвръщане на здравето, са причината той да бъде обявен от Световната научна организация за минерал на XX век. Заради своята безопасност и нетоксичност, зеолитът може да се използва перорално от хора и животни. Поставен във водна среда, Зеолитът елиминира всички вредни за човека вещества от нея, включително и радиоактивно замърсяване.
 
 
ПОЛЗИ ОТ ПРИЕМАНЕТО НА ЗЕОЛИТ

 

1. Пречистване

Пречиства отровите в организма, поети чрез въздуха и храната. Още с първия месец на използване кантарът ще покаже 3-4 кг надолу заради освобождаването от натрупаните шлаки. Пречиства бъбреците и жлъчката от песъчинки.

 

2. Мощен антиоксидант. 

Зеолитът е най-мощното детоксикиращо средство помагащо на организма да се защити от свободните радикали. Има свойството да освобождава тялото от радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и към тежките метали /живак, кадмий, олово, цинк, хром/.

Действа превантивно срещу ракови клетки.

 

3. Подобрява работата на мускулите

 Елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус. Подходящ за прилагане при спортисти с цел бързо възстановяване.

 

4. Неутрализира излишната киселинност 

Нормализира киселинно-алкалния баланс. Това е изключително важно за общото укрепване, защото повечето хора живеят в състояние на излишна киселинност, предизвикана най- вече от лошо или неправилно хранене.

 

5. Нормализира кръвното налягане, премахва безсънието, потенето, напрегнатостта, също така помага при язви, гастрити, колити, проблеми на сърдечно-съдовата и нервната система.

 

ПРЕПОРЪКИ:

Детокс със Зеолит се прави два пъти в годината, пролет и есен, като продължителността на курса е 45-60 дни.

ПОРЪЧАЙ РОДОПСКОТО ЧУДО ТУК

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани