Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Защо и как да подобрим работата на черния дроб сами

Защо и как да подобрим работата на черния дроб сами

Един от най-натоварените органи в тялото ни и уникална главна лаборатория! Черният дроб.

Днес живеем в замърсена околна среда, замърсен въздух, с химически добавки, нездравословна храна и алкохол. Черният дроб поема и преработва всичко това. Той е орган, на който твърде много вредим, и за който рядко мислим. Грижата ни за черния дроб е гаранция за добро настоящо и бъдещо здраве. Подходящи за черния дроб концентрирани билкови екстракти, които освен че ще изчистят черния дроб, ще ни помогнат да свалим и няколко килограма – Хепатекс.Натурален български продукт с отлично действие. Всичко за него, ще намерите ТУК.

Нуждае ли се моят черен дроб от пречистване от шлаки и токсини?

Шлаките - това са крайните продукти от обмяната на веществата в организма. Токсините - вредните компоненти, попадащи в него отвън или образуващи се вътре. И двете се натрупват в тялото ни и предизвикват вътрешна интоксикация. Тя може да доведе до лесна уморяемост, главоболие и съдови болки, кожни възпаления, алергии, повишена телесна температура. Освен това, вредните вещества, които се образуват в черния дроб (мазнини) или попадат отвън (алкохол, лекарства, химия), повреждат самия черен дроб като го омазняват и възпаляват. В резултат черния дроб все по-трудно се справя с функциите си на своевременно пречистване на организма и изхвърляне на токсичните вещества, и всички негативни процеси се задълбочават. Предвид на начина ни на живот, замърсената околна среда, вредната храна, алкохола, цигарите, всеки може сам да си отговори на въпроса дали черният му дроб има нужда от пречистване. 

 

Можем ли да подпомогнем работата на черния дроб в домашни условия?

Известно е, че черният дроб може да се самовъзстановява, клетките му могат да се регенерират. За това освен време, са необходими промяна в начина на живот, качествена храна и ефикасни билки. Добре подбрани билки с доказан ефект се съдържат в Hepatex. Натуралният продукт е комбинация от екстракти от Магарешки бодил и Артишок. Обогатен с витамин В12! Благодарение на силата на натуралните си съставки, Хепатекс подпомага организма в борбата с чернодробните, бъбречнокаменни и жлъчни заболявания. Регулира кръвната захар, изчиства организма в случай на натравяне с тежки метали! Хепатекс и толкова ефективен, че се препоръчва на хора, страдащи от алкохолна и наркотична зависимост и хапатит! Магарешкият бодил (Бял трън) и Артишокът в Хепатекс са във вид на водни екстракти, които се в концентрирана и пълноценно усвоима  от организма форма.

Тъй като Хепатекс подпомага естествената детоксикация и повлиява благоприятно храносмилателните процеси, той ще помогне и за свалянето на няколко излишни килограма.

За по-малко от месец с приема на Хепатекс можем да се радваме на повече енергия, по-здрав черен дроб, по-строен силует и по-добро самочувствие. Възползвайте се още сега! Поръчайте 3 броя на промоционална цена и с безплатна доставка от ТУК. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани