Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Луксозните сатенени кърпи - тайното оръжие в грижата за косата

Луксозните сатенени кърпи - тайното оръжие в грижата за косата
След измиване, косата е много уязвима. Тя става удобна мишена за агресивни външни въздействия като горещ въздух, метал, твърда хавлия, стайлинг продукти...Незаменим защитник и помощник се явява нежната сатенена кърпа за коса. 
Перфектен за използване след баня, по време на душ, в спа центъра или на плажа. Може да я използвате дори докато готвите, за да предпазите косата от нежелани аромати. Освен, че дава луксозно усещане и перфектен обгрижен вид, тя има допълнителни безспорни ползи!
 
МЕКОТА И ГЛАДКОСТ

Сатенът е изключително мек и гладък материал. Нежен към косъма, той не води до триене и наелектризиране, което може да се случи с груби или памучни кърпи. Сатенът е естествен, хипоалергенен материал, който е по-малко вероятно да раздразни кожата.

 НАМАЛЯВА ВРЕМЕТО ЗА СЕШОАР
 
с което автоматично се грижи за запазване на влагата в косъма и предпазва от пресушаване. Обичайните кърпи, от друга страна, могат да поглъщат влагата от косата, оставяйки я суха и чуплива .
 
НАМАЛЯВА ЦЪФТЕЖА

Сатенът има гладка повърхност, която намалява триенето между косата и материята. По този начин косъма запазва здравината на външния си слой и не позволява разцепване по дължината и съответно цъфтеж в краищата. 
 
ПРЕДПАЗВА ОТ ЗАПЛИТАНЕ

Особено полезно свойство на кърпата,ако имате дълга или къдрава коса. Сатенената тъкан създава по-малко триене и плътен контакт, което означава, че косата по-рядко се заплита. 

ЕКОЛОГИЧНИ и ИЗДРЪЖЛИВИ
 
Сатенените кърпи са биоразградими и могат лесно да бъдат рециклирани или компостирани, което ги прави по-екологичен избор от кърпите от синтетични материи. Освен това, нишката им, макар и нежна, е много здрава.
 
Добавете нотка елегантност и оригиналност към вашата рутинна грижа за косата със сатенени кърпи La Cocona. Дизайнът е създаден от художника и дизайнер Свилена Генчева, която рисува ръчно всеки уникален модел, преди да бъде отпечатан върху гладката сатенена материя. 
Всеки модел е единствено по рода си произведение на изкуствотокоето добавя нотка елегантност и ексклузивност към ежедневието ви.
Избери своята сатенена кърпа ТУК

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани