Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Защо на кожата й трябва детокс и как да се погрижим?

Защо на кожата й трябва детокс и как да се погрижим?
Кожата ни не е само най-видимия показател за красота и привлекателност, но и важен бариерен орган. Тя първа поема върху себе си негативите на околната среда. Върху нея се наслагват частици от замърсения въздух, чрез нея тялото ни отделя пот.
 
Човешката кожа не е била предвидена първоначално за агресивната среда, която сме създали около нас.
Днес бариерната и антиоксидантната й защита работи на предела на възможностите си, което води и до преждевременно стареене на кожата. Съвсем логично е да й помогнем да остане млада и здрава посредством дълбоко почиства и неутрализиране на токсините!
 
Специално разработената формула на маската за лице PURIFINE съчетава регенериращите свойства на екстракта от охлюви, нежния пилинг на растителните ензими и бързото подхранващо и хидратиращо действие на натуралния бленд от най добри природни съставки. Виж още за супер-съставките ТУК!
 
Много жени усърдно използват скраб и други агресивни продукти, които вместо здрав цвят и равна текстура предизвикват зачервявания и хиперчувствителност. Маската PURIFINE е отличен избор дори за най-чувствителната кожа, защото освен нежен щадящ пилинг предоставя интензивна регенерация и грижа в дълбочина. Обновява клетките на епидермиса, изравнява тена и текстурата.
 
 
4 СПЕШНИ ПРИЧИНИ ЗА ДЕТОКС
 
1. Коктейлът от замърсявания във вид на разнородни фини частици, прах, собственият ни себум и пот, които допринасят за образуване на свободни радикали.
 
2. Небалансирано хранене, което организмът ни не може да преработи и се стреми да изхвърли от тялото, включително чрез кожата.
 
3. Стрес и недоспиване, които не позволяват на кожата да се възстанови.
 
4. Небрежна грижа: ненавреме почистен грим, неподходящ за кожата продукт, дехидратация...
 
 
РЕШИ ПРОБЛЕМА!
 
Не отлагай, ако виждаш в огледалото:
 
- вяла и отпусната кожа без тонус
- неравен релеф
- възрастови изменения
 
За да въздействащ ефикасно и бързо, имаш нужда от концентрирани специални компоненти! 
Учени от БАН вложиха уникални натурални съставки в маската за лице PURIFINE, които преобразяват вида още след първата употреба. Виж кои са ТУК!
 
Компонентите в Маската PURIFINE получават бърз достъп до кожата, благодарение на лекия и нежен пилинг, който отстранява мъртвите клетки. Достатъчно е да се поставя 2-3 пъти седмично за 7-10 мин.
 
За кожа като след професионална процедура, но постигната в уюта на дома! Поръчай PURIFINE детоксикираща, почистваща и регенерираща маска с нежен пилинг ефект LeRѐel ТУК.

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани