Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Лечебната сила на екстракта от Българския градински охлюв. Световно научно постижение на български учени

Лечебната сила на екстракта от Българския градински охлюв.  Световно научно постижение на български учени
Открития в борбата срещу проблеми в опорно-двигателния апарат, за стомашно-чревния тракт, срещу последиците от химиотерапията, нови разработки в областта на противодействието на Алцхаймер - това са само част от постиженията, зад които стои екипът на проф. Павлина Долашка.
През 2022 г. тя беше вписана в „Златната книга“ на Патентното ведомство за откритие с висока научна стойност и ползи за хората! 
 
Откритията на българския учен и екипа й са публикувани в най-престижните научни световни списания за медицина и фармация. 
 
 Потенциалът на слузта от охлюв е толкова голяма, че учените от цялата планета се надпреварват да направят своето най- велико откритие.
 
В България в резултат от дългогодишни изследвания, екипът на проф. Павлина Долашка създаде натурални формули с доказан ефект върху човешкото тяло! 
 
 Слузта, която се използва за производството на натурални добавки и козметика, се изследва предварително за наличието на ценните съставки. Само тази, която ги има в максималния им обем, се влага в продуктите! Така сме сигурни, че получаваме всички ползи без компромис!
 
 
HELIX OSTEO SYSTEM - за костите, ставите, сухожилията, за свободно движение
Натуралната формула се приема 2 пъти дневно по 10 мл. преди храна. 
 
Тайната на успешната формула е точните съставки, съотношение и дозировка:
 
- Екстракт от охлюви (SNAIL HELIX ASPERSA)- съдържа глюкозаминогликани, гликопротеини, уронови киселини и олигоелементи. Подпомага изграждането на колагена и еластина.
 
- MSM (methyl-sulfonyl-methane)-органично сярно съединение, което подкрепя възстановителните процеси, съдейства за облекчаване на болката и намаляване на възпаленията.
 
- Екстракт от семена на целина е източник на витамини, минерали и 3–n–бутилфталид. Съдейства за намаляване на болката и сковаността, подобрява подвижността. 
 
- Желатинов хидролизат действа благоприятно върху състоянието на ставите, костната плътност, хрущялите, кожата и косата.
 
- Д-пантенол има противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства. Подпомага енергийния метаболизъм на клетките. 
 
 
SNAIL OPERATOR (СНЕЙЛ ОПЕРАТОР) - благоприятства стомашно-чревния тракт и имунната система, намалява страничните ефекти при химиотерапия.
Сиропът се приема 2-3 пъти на ден. по 10 мл. 30 мин преди храна
 
Съставките в продукта действат синергично:
 
- Екстракт от  Helix aspersa (градински охлюв) e богат на биологично активни съединения като колаген, еластин, алантоин, глюкозаминогликани, протеогликани, пептиди и гликопептиди, гликолова киселина, витамини А, С и Е – много близки по състав и структура до тези в човешкия организъм. Стимулират регенерирането на тъканите, въздейства за добрата работа на храносмилателната система. Подсилва имунитета и жизнените сили.
 
- Екстракт от цветове невен Calendula Officinalis съдържа биологично активни съединения като флавони, фитонциди, каротеноиди, бета-каротин, органични киселини, фитостерин, лутеин, гликозиди, зеаксантин. Подпомага регенерацията при язви. Намалява риска от изменения в лигавицата на стомаха. Стимулира отделянето на жлъчен сок и подобрява храносмилането. Подпомага пречистването на кръвта.
 
- Декспантенол (провитамин В5) подпомага възстановителните процеси при възпаления на лигавицата на устата и гърлото. Повишава пантотенова киселина, чиито дефицит може да възникне при хронични чревни възпаления. Подпомага клетъчния синтез и възстановяването на увредени тъкани, има високи антиоксидантни свойства.
 
- Витамин Е
- мощен антиоксидант, допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Стимулира обмяната на белтъците и на нуклеиновите киселини. Има важна роля в превенцията на злокачествени образувания и сърдечни заболявания.
 
 
И най-хубавото е че тези натуралните добавки са част от така наречените умни технологии: когато организмът ни има нужда, той усвоява точно това, което му е необходимо. Това, от което няма нужда-изхвърля. Невъзможно е да предозираме или да предизвикаме нежелани ефекти! 
 
С сайта bioline.bg предлагаме български продукти на световно ниво с Екстракт от Български градински охлюв!
Разгледай ги ТУК.
 
 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани