Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Как да премахнем секретите, катраните и токсините от белия дроб

Как да премахнем секретите, катраните и токсините от белия дроб

Според статистиките повече от половината хронични заболявания са свързани с белия дроб. От тях страдат не само пушачи и жители на екологично замърсени райони. Никой не е застрахован от възпаления и новообразувания в белите дробове, а процесите могат да бъдат опасни.

Лекарите препоръчват да подпомогнем здравето на белия дроб с качествени добавки. Натурално, безопасно, естествено решение, с чисти природни екстракти без съпътстващи химикали.

 

Белият дроб-орган с ключово значение за качеството ни на живот

Белият дроб извършва огромна работа денонощно. През него преминават 10000 литра въздух, правим 25 000 вдишвания и още толкова издишвания дневно. Благодарение на въздушния поток чуваме гласа си и общуваме. При болестни състояния и нарушаване функцията на газообмена в белия дроб, се влошава работата на сърцето и общия имунитет. Доказано е, че проблемите с белия дроб могат да доведат дори до проблеми с гръбначния стълб, изкривявания, проблеми с мускулите на врата, шията и гърдите, главоболие, повишено кръвно налягане и световъртеж и др. Внимателното отношение към този толкова важен орган е основополагащо за качеството ни на живот. Добрата новина е, че има български натурален продукт за пречистване на белия дроб от натрупани катрани и токсини - PULMOLE (Пулмол), всичко за него, ще намерите ТУК

 

Първите симптоми - сигнална лампа за действие. Как да си помогнем?

Главните предвестници на проблемите с белия дроб са кашлица и задух. Още при появата им сме длъжни да вземем адекватни и безопасни мерки с доказани природни средства. Обичайните фармацевтични продукти допълнително токсикират организма ни. В Pulmole има максимално концентрирани полезни вещества-водни екстракти от Широколист живовляк, Салвия и Мента. Той е подходящ и за профилактика, в него няма вложени съпътстващи химикали. Екстрактите изчистват дихателните пътища от секрети, катрани, токсини, прах, вредни химикали. Продуктът Pulmole е без аналог на пазара с ефикасния си състав. Действието му се допълва от витаминен комплекс за повишаване на имунитета, стабилна нервна система, регенерация на тъканите.

 

Кои са билковите екстракти за белия дроб, на които можем да се доверим

Сред богатството ни от билки, има такива с безспорен оздравителен ефект конкретно върху белия дроб.

Екстракт от Широколист Живовляк (Plantago major L.) в Pulmole има отхрачващо, заздравяващо, противомикробно, противоязвено действие. Използва се широко за лечение на бронхит и други възпаления на дихателните пътища. Прилага се при всякакъв вид кашлица и гастрит.

Екстракт от Салвия (Lamiaceae) в Pulmole е важен съставен елемент за цялостно укрепване на организма. Понижава артериалното налягане, действа болкоуспокояващо. Укрепва имунната система.

Екстракт Екстракт Мента в Pulmole се използва и при профилактика при лечение на горните дихателните пътища, при бронхити. Действа антисептично и болкоуспокояващо.

За да бъде белия  дроб  лек, еластичен и изпълнен с въздух! Поръчай ефективния български продукт от билкови екстракти Пулмол. В специална програма на много намалена цена от ТУК.

 

 

 

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани