Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Меню
Профил
Език

Категории

Вижте всички статии

Проблеми с простатата и често уриниране през нощта. Ето как да се справим!

Проблеми с простатата и често уриниране през нощта. Ето как да се справим!

Изобщо не е приятно да се събудиш в 02:00 или 4:00 сутринта с натрапчиво усещане за нужда от уриниране, с парене, болка и дискомфорт. Определено това е един от най-ужасните начини за събуждане!

Почти всеки човек, било то жена или мъж е преживял това усещане, но понякога честото уриниране при мъжете е сигурен знак, че се случва нещо нетипично, което може да влоши общото здравословно състояние.

Ако си мъж над 50-годишна възраст и започваш да забелязваш този проблем, ТУК можеш да намериш природна превенция.

С напредването на възрастта, увеличената простата е най-честата причина за среднощно уриниране при представителите на силния пол. Освен огромно неразположение, среднощното уриниране влияе и на качеството на живот. Хронично недоспиване, отпадналост, понижена полова мощ и влошено качество на интимния живот. 

За един мъж е изключително важно да се чувства уверен и мъжествен. За да не се поставяте в неприятни ситуации, и за да не стигате до усложнения, вземете превантивни мерки навреме! Идеално средство за поддържане правилната функция на простатата е PROSTATEX (Простатекс)

Простатекс е мощна комбинация от билкови екстракти, която има изключително укрепващо действие върху целия организъм. Повлиява инфекции, възпаления и всичко съпътстващи ги неразположения като болка, парене и тежест в областта. Много добре повлиява половата функция, желанието и възможността за полов акт и редуцира уринирането.

 

В своя състав PROSTATEX (Простатекс) има екстракти от Ветеогон и Мурсалски чай. 

Билката Ветрогон се използва от векове  при възпаление и хипертрофия на простатата. Използва се при затруднено уриниране, проблеми с пикочните пътища и проблеми с уринирането. 

Екстрактът от Мурсалски чай заслужено си е спечелил прозвището “билката ЧУДО на България”. Този екстракт е безценен за здравето на простатата заради противовъзпалителните си свойства и изразения доуретичен ефект. 

 

Запазете мъжката си мощ и енергия и се отървете от среднощното ставане. С PROSTATEX (Простатекс) това може да се случи бързо, безболезнено и изгодно. Без странични ефекти! Можете още сега да си го поръчате от ТУК. Или да се възползвате от промоционално предложение за 2 броя от ТУК. 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари

Нови продукти

Най-продавани